Nieuw: Plog, mijn week van foto tot foto

Plog week 24Het werd voor mij ook wel eens tijd om zo’n leuke foto weekoverzicht te maken. Het was weer een heerlijk weekje afgelopen week. Druk met verbouwen (lees slopen), zoals elke week weer een verrukkelijk tasje boerschappen gevuld, tussendoor toch nog even sporten en laten we ook de heerlijke zonnige dagen niet vergeten… Dus bij deze mijn eerste ‘Plog’ mijn week van foto tot foto. 

Vorig jaar augustus kochten wij ons droom huisje, een oud dijkhuisje met een mooie tuin er omheen. Hoewel de buitenkant er al heel netje uit zag moest er binnen nog heel wat ‘geupdate’ worden. Dus niet afgelopen weekend maar dat weekend daar voor alweer waren de keuken en woonkamer aan de beurt. Van een kleine woonkamer en een kleine keuken (met daarin nog de oude badkamer en een hele hoop inbouwkasten) naar één ruime woonkeuken.

verbouwing
…het resultaat… een hele hoop stenen er uit en wij kunnen weer gaan opbouwen.

boerschappenZoals iedere maandag was het ook deze week weer Boerschappen-dag. Een heerlijk pakket met vis (Heek filet, echt een aanrader), vlees, groente, fruit (ook deze keer hebben niet alle aardbeien de autorit overleefd) en kersen-yoghurt. Mmmmm…

groente fruitOok in onze eigen tuin beginnen de groente en het fruit volop te groeien en te bloeien. Een kas vol met tomatenplanten (a.k.a. ons tomaten-oerwoud) en natuurlijk nog wel meer groente, blauwe bessen, frambozen, appeltjes, kruisbessen, sugarsnaps, uien, wortels… Ik kan niet wachten al dit lekkers te kunnen oogsten!

mooi uitzichtEven een plaatje tussen door… wat wonen we toch in een prachtige omgeving.

Ons kleintje
Deze week ook weer tijd voor een echo in het ziekenhuis (16 weken) en ik werd gevraagd of ik bij Babylook in Roosendaal een nieuw 3D/4D echo apparaat mee wilde uittesten. Natuurlijk wilde ik dat! Elke echo blijft iets bijzonders en elke keer weer even speciaal. De 4D echo wordt nog mooier en duidelijker naarmate ons kleintje groter wordt, dus over een paar maandjes nog maar weer eens een nieuwe laten maken.

Mom in BalanceTussendoor toch nog even tijd maken voor een lekkere workout in de buitenlucht met het clubje dames van ‘Mom in Balance‘.

groeien en bloeien

sunny dayWat een heerlijke zonnige dagen hebben we weer gehad deze week! Dan is het extra genieten van al het moois in de tuin en zorgen dat zowel ik als onze diertjes lekker buiten kunnen genieten van dat heerlijke weer.

inspiratieNu de keuken helemaal gesloopt is (behalve de oude keukenkastjes want we moeten nog wel kunnen koken natuurlijk) is het tijd om een nieuwe keuken uit te zoeken. En waar ga je dan naar toe voor inspiratie…? Pinterest natuurlijk! Dit is de stijl waarin wij graag onze nieuwe keuken zouden maken (zoek op ‘industrial kitchen design’ mocht je dit ook gaaf vinden).

Dat was ontzettend leuk om te doen, hopelijk vonden jullie het leuk om te zien. Deze week volgt er natuurlijk weer een nieuwe #boetiezoekthetuit en wie weet wat nog meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s