Mijn foto van de week!

Foto van de weekSem heeft in haar twee maanden stiekem al heel wat mijlpalen bereikt: eerste lachje, eerste kerst, eerste oud & nieuw, doorslapen. Wat gaat het toch ongelofelijk hard. De foto van de week is een mijlpaal voor mama…

Eerste keer bij oma slapen1

Ondanks dat mijn verlof nog een maand duurt, ging ik vandaag even langs bij mijn werk. Omdat ik bang was dat dit te lang zou duren voor onze kleine Sem paste mijn moeder voor het eerst een middagje op. Een echte mijlpaal voor mama (Sem had niet zo veel door). Daar ging ze dan, met het baby-overlevingspakket in de luiertas, met oma mee in de auto. Natuurlijk weet ik dat ze in goede handen is bij mijn moeder, maar toch was het best een beetje spannend.

Bij oma mocht ze in het grote bed slapen! 🙂 Thuis slaapt de in haar wiegje en dan is een ledikant toch groot voor zo’n mini mensje.

Natuurlijk is alles prima gegaan. Oma en Sem hebben genoten van die paar uurtjes samen. Ik had haar stiekem toch wel een beetje gemist en was blij dat ik mijn kleine meisje weer in mijn armen kon nemen.

Eerste keer bij oma slapen2

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s