Mijn foto van de week!

Foto van de weekEigenlijk is dit wel mijn foto van het jaar… En was een heftig jaar was het. 2015 begon met het verlies ons eerste kindje Niels (na bijna 31 weken zwangerschap) en eindigde met de geboorte van zijn zusje Sem. Het grootste diepte- en hoogtepunt van ons leven. Deze foto zegt voor mij meer dan 1000 worden ooit zouden kunnen doen. 

kerst

Wij als mega trotse ouders van ons bijna 6 weken oude mevrouwtje Sem. Wat zaten we er anders bij Kerst 2014. Vol spanning of het allemaal goed zou gaan met onze kleine Niels en wachtend op het moment dat de artsen zouden bepalen dat het veiliger voor hem zou zijn om hem te gaan halen…

Hier zitten we dan, Kerst 2015, Sem in haar prachtige kerstjurk die ik al weken voorafgaand aan haar geboorte klaar had liggen (ik kon hem onmogelijk in de winkel laten hangen). Wij met onze mooie kleren aan bij een prachtige versierde kerstboom. Maar het mooiste aan deze foto vind ik nog wel dat na alles wat we mee hebben gemaakt in 2015, de kracht en het geluk van ons samen van het scherm straalt.

Ik wens iedereen een succesvol, gelukkig en vooral gezond 2016. *proost*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s