Mijn foto van de week!

Foto van de weekSoms gebeurt er iets grappigs of gaat er iets fout en precies op dát moment wordt er een foto gemaakt… Dat zijn toch stiekem wel de leukste foto’s, een foto met een verhaal, een leuke anekdote. Mijn foto van deze week is zo’n foto…

Deze week maakten we een aantal foto’s voor bij het #boetiezoekthetuit item ‘Wat kan osteopathie voor jou en je kindje doen?’. Na een erg leuke gesprek met osteopaat Arnold Landa kwamen we nog een keer terug voor een aantal mooie foto’s om het item ook mooi in beeld te brengen. Op het moment dat deze foto gemaakt werd kreeg ik zo’n grote schop van onze kleine dat deze aan de buitenkant duidelijk zichtbaar was. Zowel Arnold als ik waren verrast en moesten erg lachen.

schop van baby bij osteopaat

De reden waarom we deze foto maakte is een super leuke nieuwe samenwerking waar ik erg trots op ben. Sinds september ben ik één van de nieuwe gastbloggers van de super leuke blog MAMA to the max. Begin september zag ik een oproep op facebook voorbij komen dat zij opzoek waren naar nieuwe gastbloggers. Ik volgde de Limburgse Marjon en haar prachtige blog al een tijdje dus ik wist niet hoe snel ik een e-mail moest sturen! En wat een geweldig nieuws toen ik een berichtje van haar terug kreeg dat ik als gastblogger was uitgekozen!
FB-Bloggersteam

Eén keer per maand schrijf ik een #boetiezoekthetuit item speciaal voor ‘MAMA to the max’ en dat zal dan aan het einde van iedere maand te lezen zijn op www.mamatothemax.nl èn natuurlijk ook hier op mijn eigen blog.

Dus ben je zwanger en zit jij ook vol vragen? Stuur een e-mail naar MAMA to the max marjon@mamatothemax.nl en ik zoek het voor je uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s