Plog 6: mijn leven van foto tot foto

mainWat is augustus voorbij gevlogen! Op mijn werk organiseerden we een officiële opening van de nieuwbouw van het zwembad (met alle drukte en stress van dien) en thuis gingen we rustig door met de verbouwing van ons huisje. Verder had ik een intakegesprek met mijn toekomstige kraamzorg, begon aan een nieuw DIY project en ik kocht een aantal leuke nieuwe spulletjes voor ons kleintje in een voor mij nieuwe webshop. 

We zijn ondertussen al weer een jaar bezig met het opknappen van ons huis en ondanks we iedere keer zeggen dat we iedere kamer tot aan de plintjes af maken voordat we weer aan een ander project beginnen, wil dit toch niet altijd lukken… De badkamer was al een tijdje klaar op de plinten en de raamdecoratie na. Daar hebben we dus even verandering in gebracht! Nu is onze super fijne badkamer echt klaar, inclusief plinten en hele stoere zelfgemaakte luiken voor het raam.

badkamerHoe maakten we deze stoere luiken? Nou eigenlijk heel simpel. Mijn ouders hadden deze donkerbruin geverfde deurtjes nog in de schuur staan. We maakten ze op maat maar eigenlijk waren ze te smal voor het raam. Rondkijkend in onze eigen schuur vonden we een stoere plank met letters er op. Deze hebben we op één van de deurtjes gemonteerd en vier scharniertjes van een oud kastje dat we niet meer gebruikte, hergebruikt. Hierna hebben we alles licht geschuurd, en gebeitst met ‘rustiek eiken’ kleur beits. Et Voila, wij zijn super blij met het resultaat!

nieuwe klok

Daarnaast hebben we onze super mooie nieuw klok opgehangen. Omdat deze nogal hoog hangt, is het niet te doen om de datum iedere dag aan te passen. Daarom hebben we samen een speciale datum gekozen waar hij op blijft staan. Zondag 11 januari, de geboortedatum van onze superster Niels*.

ik myra noa

Gewoon een leuk fotootje tussendoor met onze lieve diertjes: Noa (kat) en Myra (hond).

woezel en pip

Nog 11 weekjes en dan ontmoeten we elkaar echt… #ikkannietwachten . Het is heerlijk om alvast leuke spulletjes te kopen en te zorgen dat alles klaar staat voor wanneer onze kleine spruit ter wereld komt. Deze keer kocht ik een boxkleed, een muziekmobiel en een ‘speelslinger’ (ik zou niet weten hoe je het anders moet noemen) voor aan de maxicosi. Omdat papa een speurhondentrainer is, moest dit natuurlijk wel van ‘Woezel en Pip’ zijn! Ik heb gekozen voor de neutrale versie omdat ik deze dingen wel zou hergebruiken mocht er ooit nog een broertje of zusje komen. Echt heel schattig allemaal toch? 🙂

handtekening e-mail 2
Ik kocht deze spulletjes bij een voor mij nieuwe webshop ‘Mama Loes Babysjop’. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze een supersnelle top service bieden. Ik kocht de spullen op dinsdag en had deze donderdag in huis. Ook op mailtjes reageren ze erg snel waardoor ik zeker nog wel een paar aankomen ga doen op www.mamaloesbabysjop.nl . #geenbetaaldereclame #ikvindzegewoongoed

me-time

We hebben ook een nieuw espressomachine gekocht van het merk ‘Beem’ en deze maakt ook verrukkelijke cappuccino’s… is dat niet ontzettend vervelend 😉 … Heerlijk even genieten van een paar minuten ‘me time’.

intake kraamzorg

Heb jij je kraamzorg al geregeld? Ik vond het best lastig want er zijn best veel aanbieders en welke kies je dan? Binnenkort zal ik een blog wijden aan dit interessante onderwerp. Ik heb gekozen voor Thebe Kraamzorg omdat deze goed aangeschreven staat bij ons in de regio en zij regelmatig en goed contact hebben met de verloskundigen praktijk waar ik bij zit. Het gesprek was eigenlijk heel gezellig. Ik was er een beetje bang voor omdat je vaak verhalen hoort over een strenge mevrouw die dan komt controleren of je alles wel op orde hebt voor de komst van je kindje… Maar dat was in mijn geval helemaal niet zo. Ik kreeg per post al eerder een leuk kraamdagboek vol handige tips en weetjes en een zorgplan waarin de kraamzorg alles bij houdt de eerste week en ik zelf de weken daarna ook nog kan gebruiken toegestuurd. Weer een ‘check’ op het voorbereidingslijstje!

strandWat wonen we toch eerlijk. Op een paar minuten met de auto kunnen de hondjes heerlijk genieten van het water.

DIY babykamer

Ook aan de beurt… de babykamer! Natuurlijk kan je naar een winkel gaan en een prachtige babykamer uitkiezen, maar omdat ik die (vaak toch wel strakke) babykamers niet heel erg bij ons huis vind passen, heb ik verschillende meubeltjes verzameld. Op deze commode met glas in lood was in direct verliefd. Het gebroken wit vond ik een beetje saai en ben daarom ik zelf aan de slag gegaan. Hoe ik alles onder handen heb genomen en wat het eindresultaat is geworden, zie je binnenkort hier verschijnen.

zonsondergang

Soms moet je gewoon even stil staan bij wat voor prachtigs de natuur je geeft…

opening

En dan het eindresultaat van een project waar ik en mijn collega’s maanden, en dan vooral de laatste weken, super druk mee zijn geweest… De officiële opening van het vernieuwde en nieuwgebouwde Recreatieoord De Warande! Nieuwe (aquasport)lessen, nieuwe zwembaden en één groot team. Gelukkig zat het weer mee en was het een prachtige dag waarop bijna 3700 mensen onze nieuwe werkplek kwamen bewonderen. www.de-warande.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s