Plog 4: mijn week van foto tot foto

week 28Gekke drukke weken, dat heb je wel eens… het voordeel: een lekker vol 2-weken overzicht van mijn leventje. Met de altijd spannende 20 weken echo van ons kleintje, lekker eten, een update over onze uitgebreide verbouwing, bakken, bakken, bakken en de super gezellige verjaardag van mijn allerliefste… 

ons kleintje 20 wekenOok al voelt alles goed, het blijft een spannend moment… de 20 weken echo. Iedere echo (ook al krijg ik deze nu om de 4 weken) blijft super leuk om te zien. Je kleintje zien bewegen, drinken, en het echo-apparaat ontwijken. Nee dit baby’tje maakte het de echoscopist(in opleiding) absoluut niet gemakkelijk hahaha! Gelukkig zag alles er prima uit en konden we met een gerust hart terug naar huis.

pretty in pinkPretty in Pink! Met een nieuw, vrolijk, zomers kleurtje op je nagels voelt alles anders 🙂

muur stuccenDe dag dat de grote muur in onze, nu woonkamer/keuken, een mooi strak stuclaagje kreeg… wat ziet het er gelijk anders uit hè! Gelijk een stuk netter en schoner. Nog een weekje wachten en dan krijgt het onderste gedeelte een mooi kleurtje. Kan je al raden welke kleur?

verbouwing updateOok de vloer krijgt al aardig vorm. Na een weekje in de vrije uurtjes vloer leggen (nou ja, meer vloer rammen, aangezien het gebruikte vloerdelen zijn die vaak zo krom als een hoepel zijn…) ligt het keuken-gedeelte er strak in. Ook hebben we een stoer nieuw trapje naar de hal. Soms komt alles samen…het trapje nieuw gekocht, een ijzeren balk , precies lang genoeg, ergens verstopt in de schuur en je hebt een trapje met een industrieel tintje. Alleen nog even de leuning van steigerpijp maken, de trap beitsen en we zijn weer een flinke stap verder.

Rens slapen op de nieuwe vloerNa hard werken verdien je het om even uit te rusten. Genietend van de laatste zonnestraaltjes kan je dan gelijk even testen of je nieuwe vloer ook lekker ligt… Zelfs onze Myra is er moe van.

Myra slaaphoofd

food!Met al die heerlijke Boerschappen EN verser dan verse ingrediënten recht uit eigen tuin, kan je natuurlijk niet anders dan heerlijke gerechten maken. Deze weken onder andere Griekse flapjes met spinazie en feta en een quiche met verse zalm, mozzarella en broccoli. Do try this at home!

Broccoli boeketMijn romanticus kwam ineens aan met een origineel bosje bloemen voor mij… Het smaakte heerlijk in de quiche! hahaha

look van de weekEven optutten voor een gezellige borrel met collega’s. Deze week zal ik mijn volledige look (met Queen Mum ‘Sisters’ jurk) helemaal laten zien zodat ook jij weet waar je deze kunt shoppen.

kippetjesOnze kuikentjes zijn niet echt kleine kuikentjes meer… dit originele cadeau voor ons kleintje (ze zijn inmiddels ook 22 weken oud) groeien met de dag.

bakken met NoaAfgelopen weekend werd mijn lief 31 jaar oud. Taart kopen in de winkel doen we dan natuurlijk niet. Nee, nee, dan ga ik het liefst lekker middagje zelf bakken in de nieuwe keuken met Noa.

carrot cakeOnze ‘crazy carrots’ uit eigen tuin. Een tip: zaai wortels gelijk in de volle grond en niet eerst in een kleiner bakje waarna je ze week moet verplanten. Hierdoor krijgen ze een nogal eigenaardige vorm…

carrot cake 1Het resultaat 🙂  Ow dit recept heb ik van een hele leuke Food Blog: ‘Uit Paulines Keuken‘. Wil je zelf ook zo’n overheerlijke taart/cake maken? Bekijk dan hier het recept. 

Rens B-dayEen super gezellige avond gehad met een hele tafel (of eigenlijk 2 tafels) vol met vrienden en familie, het zonnetje tot laat in de avond EN een nieuwe super gave BBQ. Een combinatie die niet verkeerd kan gaan!

kersen CakeOok de collega’s op het werk verdienen iets lekkers bij de koffie! Dan maar even snel een boerencake met verse kersen in bakken. Nee, niet met zo’n pakje boerencake-mix…nee, nee. Het kost namelijk helemaal geen extra tijd om deze gewoon zelf te maken met wat bloem, boter, suiker en een paar eitjes…

En dan is het weer maandag… de werkweek begint weer en we gaan er vol goede moed en energie tegen aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s