Plog 2: mijn week van foto tot foto

Plog week 25Mijn ‘Plog’ van vorige week was zo leuk om te doen dat ik ook deze week weer mijn bezigheden van foto tot foto bij heb gehouden. Een druk weekje, ondanks dat we vakantie hebben. Nou ja vakantie… 2 weken vrij om eens flink aan de slag te gaan met onze verbouwing. Natuurlijk tussendoor ook nog genoeg andere dingen te doen: een leuke en interessante #boetiezoekthetuit afspraak, de BoeTie-look van de week, een afspraak bij de verloskundige en les 3 van onze Hypnobirthing cursus…

verloskundige - look van de weekEven wachten in de wachtkamer van mijn verloskundige. Heerlijk om tijdens het wachten even door de enorme bak met geboortekaartjes te neuzen. Leuk om te zien wat er allemaal mogelijk is, origineel, stoer, lief, druk, simpel… wat inspiratie is altijd handig! Thuis aangekomen even de ‘look van de week’ op de foto gezet (shop deze look hier)

keukenJah! we zijn er over uit en de nieuwe keuken is gekocht… het is niet precies dezelfde keuken als op de eerste foto maar wel deze serie. De echte eyecatcher van onze nieuwe keuken is dit (nieuwe) fornuis met een ouderwetse look. Op de laatste foto zie je de huidige staat van de keuken. We hebben dus nog wel even werk maar over een paar weken hoop ik jullie het eindresultaat te kunnen laten zien.

babylookDeze week had ik weer een heel leuk #boetiezoekthetuit gesprek met Manon van ‘Babylook‘ in Roosendaal. Ik heb al meerdere malen het geluk gehad om Manon te treffen voor een echo (zowel in het ziekenhuis als bij Babylook) en op mijn vraag hoe het mogelijk is dat zij na al die jaren nog even enthousiast is als de laatste keer antwoordde zij: “Dit is mijn passie! Ik vind ieder klein wondertje op de echo nog steeds bijzonder, het hartje, een klein voetje, een neusje… Als ik dit gevoel niet meer heb, stop ik ermee.” Verder zocht ik uit waarom je naast je (gratis) ziekenhuis echo’s toch ook nog een 3D en/of 4D echo zou (moeten) laten maken… lees al Manon’s antwoorden hier. 

verbouwingNog een kleine verbouwingsupdate… we zijn super druk met van alles en nog wat, CV, electra, gipswandjes en het dak wat gelijk ook het plafond is waar je tegen aan kijkt. Er zat een lelijk gat in waar ooit waarschijnlijk een raam heeft gezeten. We konden het niet heel mooi dicht maken zonder de hele boel weer te slopen dus hebben we er maar iets grappigs van gemaakt…

HypnobirthingDeze week les 3 van de 5-delige “Hypnobirthing” cursus bij Bliss Hypnobirthing in Breda. Na een heel leuk en erg interessant gesprek met Eva Voeten over haar passie een paar maanden geleden (#boetiezoekthetuit: hypnobirthing) was ik toch wel erg benieuwd en redelijk overtuigd dat dit misschien ook wel iets voor ons zou kunnen zijn. Dus wij zijn wij de cursus bij Eva gaan volgen en na elke les denk ik: “Waarom gaat niet elke geboorte op deze manier?”  Les drie stond in het teken van het zelf ervaren van die ultieme ‘ontspannings-modus’ en visualisatie. Ongelofelijk waartoe je lichaam en geest in staat zijn. Dit was pas de eerste keer dat wij (want je partner gaat ook mee. De bevalling is echt een ervaring voor jullie beide) dit mee maakte. Maar we gaan thuis zeker aan de slag met deze technieken en “oefening baart kunst” zeggen ze… dus dat komt vast goed.

Dit was weer mijn week van foto tot foto. Vorige week gemist? Kijk dan nog even hier voor al mijn belevenissen.

Op naar een nieuwe volle week met weer veel leuke dingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s