Dit restaurant maakt het ons zwangere vrouwen wel heel gemakkelijk…

20150521_194449Een paar weken geleden kwamen wij voor het eerst in brasserie ’t Zusje in Oudenbosch. Het concept bestaat uit heerlijke tapa’s, niet alleen Spaans, van alles wat. Je placemat is de menukaart en de bestellingen gaan op de ‘sushi-manier’ met een kaartje en verschillende rondes. Mijn eerste gedachte was… “Tapa’s, hoe weet ik zeker wat ik wel en niet kan eten?” dus ik vroeg naar de ‘vega-kaart’ (want dat moest geen problemen opleveren) waarop de serveerster zei “wij hebben een speciale kaart voor zwangeren, zal ik die even halen?”.  

t zusje oudenboschDat was een antwoord dat ik natuurlijk totaal niet verwacht had. Maar natuurlijk was ik erg blij verrast! Het kaartje wat ik kreeg was in principe hetzelfde als van de anderen aan tafel. Het enige verschil was dat de gerechten die ik nu niet kon eten waren doorgestreept en de gerechten die ik wel mocht eten (sommigen mits doorbakken) waren duidelijk zichtbaar
Alleen een paar voorgerechtjes waren doorgestreept maar van het het grootste gedeelte van de tapa’s kon ook ik heerlijk genieten!

t zusje oudenbosch 2

Een bijzondere locatie, vriendelijke bediening, veel verschillende gerechtjes (de een nog lekkerder dan de ander) dus voor ieder wat wils. Ik zou zeggen, zeker een aanrader!

Met 9 ‘Zusjes’ is er vast ook wel een bij jou in de buurt. Kijk maar hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s