Best baby shower outfit: vrouwelijk & comfortabel

Best baby shower outfit1Een feestje waar je als mama (in spe) in de laatste weekjes van je zwangerschap in het zonnetje staat, georganiseerd door de liefste en leukste vrouwen in je omgeving is natuurlijk super gezellig. Maar tegen die tijd voel je je waarschijnlijk enorm! En wat trek je dan aan zodat je er feestelijk en vrouwelijk uit ziet maar waar je je ook comfortabel in kan voelen? Hét antwoord…

… een stretch jurkje! Tijdens heel je zwangerschap een van je beste maatjes want het past altijd en is een perfecte basis om mee te blijven combineren, zeker tijdens deze laatste maanden. Voor een feestelijk moment als je baby shower, kies dan voor een fris kleurtje (koraal in dit geval). Het enige waar je absoluut op moet letten is dat je naadloos en dus onopvallend ondergoed draagt… niemand zit te wachten op onnodige flubbers en rolletjes als je in de spiegel kijkt, toch?

Draag daaroverheen een los en luchtig vallende bloes met een vrolijk printje, mocht je jurkje toch nog tekenen op enige plaats dan valt dit door de bloes minder op. Hakken zijn waarschijnlijk “ver van mijn bed show” in deze periode. Maar probeer eens een paar hippe espadrille wedges. Dit zijn wel hakken maar lopen erg comfortabel en aangezien je niet heel de baby shower zal staan of lopen, geven deze schoenen je outfit meer vrouwelijke charme mee. En zoals iedere outfit maak je ook deze af met een mooie lange ketting en een paar gezellige armbandjes.

TIP: Ben je niet zo’n jurkjes-type? Vervang het jurkje dan door een simpele (tank)top en een lichte washed jeans… et voila.

Best baby shower outfit1

jurkje (Mama Licious): http://bit.ly/1JLojqF
bloes (Mode Musthaves): http://bit.ly/1KOjJrT
ketting (Esprit): http://bit.ly/1RKH4Qz
armband mint (Esprit): http://bit.ly/1KOjWeE
armband ster (Mode Musthaves): http://bit.ly/1JLooLa
espadrilles (H&M): http://bit.ly/1K8CsBK

Tip:
Tank top (Mama Licious): http://bit.ly/1E7K8Md
washed jeans (H&M): http://bit.ly/1Hg8ZC2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s