Happy New Year! Dat 2015 een jaar vol geluk, gezondheid, inspiratie en succes mag worden.

LOGO (def) met slogan

Wat is het toch snel gegaan… 2014 is geschiedenis en 2015 ligt voor ons, vol met kansen…
Ik wens iedereen allereerst een heel gelukkig & gezond jaar toe (ja, het is cliché maar dat is uiteindelijk toch het allerbelangrijkste) maar ook een jaar vol inspiratie waarin we de kansen die we krijgen mogen pakken en er een succes van maken.

Voor mij was 2014 echt een jaar voor in de boeken, een jaar met lastige maar vooral fantastische momenten… Samen met mijn grote liefde ons droomhuisje gekocht en ook nog eens het geweldige nieuws mogen krijgen dat we papa & mama worden van ons eerste kindje… Tijdens de heerlijke kerstdagen hebben we dit geluk uitgebreid gevierd (en ja 3e kerstdag zelfs nog met het ‘witte-kerst-gevoel’) en met oud & nieuw proostten we met de wens dat al dit moois voort mag blijven duren in 2015…Kerst + oud en nieuw
In 2014 leerde ik een nieuwe (zakelijke) inspiratiebron kennen waar ik jullie graag aan voor zou willen stellen (als jullie haar nog niet kennen).Annic van Wonderen, oprichtster van http://www.ilovefashionnews.nl en ondernemer in hart en nieren. Op 14 december gaf zij een masterclass voor 800 geïnteresseerde ondernemers (in spe) in de Koepelkerk in Amsterdam en wij waren er bij!

Annic is een vlotte, sociale, ambitieuze maar vooral inspirerende jonge vrouw die door veel ups maar zeker ook veel downs wijs is geworden in de wereld van het ondernemen. “You Think Big You Get Big” is haar motto en dat straalt ze aan alle kanten uit. Het was een avond die ik niet had wille missen en we reden naar huis met een hoofd vol nieuwe ideeën en dingen die we het liefst gisteren hadden willen aanpakken!

Meer weten? Kijk op www.annicvw.nl of social media @annicvwMasterclass Annic van Wonderen
Op deze druilerige zaterdag de tijd gevonden om haar boek te lezen… to be continued!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s