Just another day @ the office

jasje (miss etam)Maandag, de eerste werkdag van de week voor velen van ons. Voor in onze vrije tijd vinden we vaak nog wel een leuke outfit om aan te trekken maar wat doen we aan op kantoor? Opzoek naar kleding die er stijlvol, gekleed en representatief uit ziet…

Gelukkig kom je met het kopen van een nette positiebroek en een frisse witte positie bloes een heel eind. De rest van je look mogen natuurlijk items zijn die je al in de kast hebt hangen. Het zijn in ieder geval kledingstukken die je tijdens maar ook na je zwangerschap prima kunt dragen.
Hoewel de basis van deze outfit redelijk simpel is, maak je het met een opvallend jasje met een (imitatie)leer detail bij de mouwen toch speels en helemaal van nu. En dan de accessoires, ik ben er zelf dol op! Goede accessoires maken je outfit echt af en zijn het geheim om er toch telkens weer anders uit te zien. And last but not least… een hakje doet wonderen! (mits je er op kunt lopen natuurlijk). Ons evenwicht is misschien niet meer wat het geweest is met onze bolle buik maar stiletto’s zijn ook niet nodig. Een bescheiden hak of een sleehak, dat loopt nog comfortabeler, oogt ook tijdens je zwangerschap een stuk eleganter dan je platte sportschoenen. Laat die maar netjes in de kast staan tot je echt niet meer anders kunt.

 

mondayBlazer (Miss Etam) http://bit.ly/1GIGRVW
Bloes (Esprit) http://bit.ly/1yV2XVK
Broek (Esprit – Noppies) http://bit.ly/16oBlg4
Pumps met sleehak (Tamaris) http://bit.ly/1yV4v21
Oorbellen (My Jewellery) http://bit.ly/12Q0BcL
Armband (My Jewellery) http://bit.ly/1zgUPOu
Portemonnee (CE-26/ IKKI) http://bit.ly/16oBDDI
Tas (Esprit) http://bit.ly/1suaGD7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s